Mediation

Mediator voor conflictbemiddeling

In de dagelijkse praktijk van ons bedrijfsadvies, verandermanagement, organisatieadvies en interim werkzaamheden komt Bezemer Advies veelvuldig in aanraking met spanningen en conflicten. Conflicten binnen directies, managementteams of tussen leidinggevenden en medewerkers.

Mediator of conflictbemiddelaar als oplossing

MediationHet vinden van oplossingen langs de juridische weg is niet altijd de meest optimale. Het laten sluimeren of ontkennen van de conflicten ook niet. Conflicten hebben vele oorzaken en achtergronden. Een gebrek aan communicatie en een te veel aan beeldvorming is dikwijls aan de orde.

Om binnen directieteams, managementteams en ondernemingen weer nieuwe wegen in te kunnen slaan is het “opruimen” van oud zeer en oplossen van conflicten een vereiste. Het vinden van oplossingen is noodzakelijke voorwaarde voor het maken van nieuwe strategische stappen.
Bezemer advies kan daarbij als onafhankelijk conflictbemiddelaar of een zogenoemde mediator optreden. Met de inbreng van business mediation of conflict mediation kunnen partijen weer bij elkaar gebracht worden en kan gezocht worden naar een gezamenlijke oplossing in een geschil.

MediationConflictbemiddeling / mediation via Bezemer Advies

Bezemer Advies kan interventies plegen op basis van deze onafhankelijkheid en ook op basis van vrijwilligheid en vertrouwen van de partijen.
Met het oplossen van het geschil ontstaat weer ruimte voor het inslaan van nieuwe geven.

Mail of bel Bezemer Advies voor een kennismakingsgesprek.