Management advies

Strategisch & operationeel management advies

Als manager of ondernemer krijgt u te maken met een teruglopende orderportefeuille of relaties die overstappen naar uw concurrent. Met een gedegen strategisch en operationeel management advies kunt u tijdig inspelen op conjunctuurbewegingen en effectief werken aan klant behoud.

Klantenbinding en klant behoud zijn essentieel voor uw onderneming. Klantverlies betekent direct omzetverlies, uw verkoopinspanningen zijn voor niets geweest en uw imago heeft er onder te lijden! Met een vakkundig en praktisch managementadvies kunt u tijdig op ontwikkelingen inspelen en aanzienlijk klantverlies beperken of zelfs voorkomen!

leidingFinancieel managementadvies

Naast strategisch en operationeel advies bent u bij Bezemer Advies ook voor financieel management advies aan het juiste adres. In financiële vraagstukken over kostenbesparing, (her)financiering van vermogen of op effectieve wijze aantrekken van vreemd vermogen bijten wij ons graag vast!

Door onze jarenlange ervaring in de financiële sector kennen wij als geen ander het effect van een gezond financieel beleid. Bezemer Advies adviseert u graag bij vraagstukken met mogelijke financiële gevolgen. Bel of e-mail ons voor een vrijblijvende kennismaking!

Implementatie & begeleiding

Bij Bezemer Advies brengen we op maat managementadvies uit! Geen standaard rapportages of ‘dertien-in-een-dozijn’ plannen maar rechtstreeks op uw onderneming en uw branche toegespitste praktische advisering.

Na een analysefase waarin we uw branche en onderneming grondig doch efficiënt doorlichten, volgt een toepasbaar advies. Hierbij kijken we onder andere naar uw bedrijfscultuur en uw mogelijkheden en middelen. Bij Bezemer Advies begeleiden wij u desgewenst bij de implementatie van het management advies. Zo bent u direct klaar voor de toekomst!

Wilt u weten wat Bezemer Advies voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op.