Businessplannen

Businessplannen uitdenken & uitwerken

Businessplannen uitdenken en uitwerken klinkt wellicht eenvoudig maar de praktijk wijst vaak anders uit. Een goed idee vertalen naar een praktisch uitvoerbaar plan is minder eenvoudig dan het lijkt. Een goed businessplan is objectief, realistisch en doelgericht.

Bezemer Advies heeft jarenlange ervaring in het uitdenken en uitwerken van businessplannen. Wij assisteren u graag bij uw businessplan. Als extern adviseur voorkomen we valkuilen, helpen u “out of the box” te denken en uw uiteindelijke doel voor ogen te houden.

OndernemingsplanBusinessplannen implementeren

Na het vertalen van uw idee naar een praktisch uitvoerbaar en helder businessplan kunnen we u assisteren bij de overgang naar de praktijk. Bezemer Advies assisteert u bij essentiële onderwerpen als omgaan met weerstanden en het verkrijgen van medewerking bij derden.

Heeft u zelf een businessplan maar twijfelt u aan factoren als haalbaarheid of effectiviteit? Dan fungeren wij graag als uw externe sparringpartner. Volledig onafhankelijk en deskundig adviseert Bezemer Advies vanuit diverse standpunten over de implementatie van businessplannen.

Wenst u begeleiding tijdens het implementatietraject? Bij Bezemer Advies geen probleem. Bel of mail en wij vertellen u graag wat wij voor kunnen betekenen.